Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Binalarda sınırlı standartlarda yer alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) taban amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların sair katlara intikalini karışmak yahut olanaklı evetğu derece geciktirmektir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu tasarmızda;

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi pekâlâ ki kapılardır. Bu kapılar 360 kademe ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika beyninde güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye yarar halde üretilmeleridir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yapı ve inşaat malzemeleri arasında durum kayran kilitler; farklı özellikleri, çaldatmaışma sistemleri ve kaliteleri ile…

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak Yangın Çıkış Kapısı ısınmaz.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin yakışır onay olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin üstı nöbet opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik dal ile daha pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page